MTL Talk: digitaliseren levert direct geld op

pimj
10 juli 2022
1 min

De Nederlandse maakindustrie draait op volle toeren. Ondanks de pandemie hebben bedrijven de afgelopen jaren veel innovaties gemaakt en die hebben ook duidelijk niet stilgezeten op dat gebied. De komende Vakbeurs TechniShow en ESEF Maakindustrie bieden dé mogelijkheid om dat naar voren te brengen.

Tijdens het webinar van MTL Metaal Magazine, MTL Talk, blikten Mark Courage, André Gaalman en Niels van Olffen samen met Tom van der Meer vooruit naar de beurzen en naar wat bezoekers daar kunnen verwachten.

De toekomst ligt in Smart Industry

Eén ding werd al duidelijk: de toekomst ligt in Smart Industry. Volgens Mark Courage, Director Smart Industry bij TNO, gaan digitaliseren van de industrie en de weg naar een circulaire economie hand in hand. Dus als je hier als maakbedrijf nog niet mee bezig bent, kun je maar beter snel beginnen!

André Gaalman: “Wil je echt tot de winnaars van de toekomst gaan behoren als bedrijf, dan zal er een cultuurverandering nodig zijn. Die verandering begint bij het management. Management moet een heel duidelijk visie hebben over waar de maakindustrie naartoe gaat, wat dat betekent voor hun bedrijf en hoe ze daarop in kunnen spelen.

Het hele webinar terugkijken? Dat kan: https://cutt.ly/dK8AXGY

pimj

Gerelateerde artikelen