Innovatie speerpunt op vakbeurs ESEF Maakindustrie 2024

pimj
31 augustus 2023
2 min

Breed scala aan exposanten meldt zich aan voor vakbeurs in Koninklijke Jaarbeurs

Utrecht, 31 augustus 2023 – Koninklijke Jaarbeurs staat van 12 tot en met 15 maart 2024 volledig in het teken van de maakindustrie. Op ESEF Maakindustrie, de belangrijkste vakbeurs in de Benelux op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering, staat de maakbaarheid van morgen centraal. De vakbeurs ESEF Maakindustrie vindt gelijktijdig plaats met de TechniShow.

ESEF Maakindustrie richt zich op bezoekers vanuit OEM-bedrijven, productontwikkelaars en inkopers. Zij laten zich op de beurs inspireren door actuele ontwikkelingen, doen nieuwe contacten op, breiden kennis uit en oriënteren zich op investeringen. Belangrijke thema’s op de beursvloer zijn dit jaar: duurzaamheid, digitalisering, ketensamenwerking en arbeidsmarkt waar volop innovatie gaande is.

Exposanten benadrukken belang persoonlijk contact
Een breed scala aan exposanten hebben hun deelname aan ESEF Maakindustrie 2024 al bevestigd. Jorrit van der Zee, Accountmanager bij Meijer Group, licht toe: “Meijer Metal Group neemt deel aan ESEF Maakindustrie 2024 met als doel nieuwe zakelijke relaties te vormen, baanbrekende technologieën te ontdekken en waardevolle inzichten te vergaren om de groei en concurrentiepositie te versterken.”

“Zoals we investeren in gereedschap of onze mensen, vinden we het ook heel normaal om in een vakbeurs te investeren. Want om te weten te komen met wie je zakendoet, is persoonlijk contact de beste manier”, zegt Berry Nouwens, directeur van Partsupply. Patrick Stegenga, Sales accountmanager bij Fisher Edelstaal geeft als reden van deelname: “Eenvoudig en ongedwongen samenkomen om nieuwe relaties aan te gaan en bestaande relaties te versterken.”

Voor exposanten biedt ESEF Maakindustrie kansen. Denk daarbij aan het genereren van leads, demonstreren van producten en diensten, vergroten van de naamsbekendheid en opdoen van interessante contacten. Marnix Bruno, Sales Manager bij Hamofa Metal Machining: “Het resultaat van onze deelname in 2022 leidde tot een partnership met enkele nieuwe en bijzonder interessante klanten. We kijken ernaar uit weer bedrijven tijdens ESEF 2024- te mogen ontmoeten die de uitdaging willen aangaan om met ons een langetermijnsamenwerking op te starten.”

Bekijk de voorlopige deelnemerslijst. Meer informatie over ESEF Maakindustrie is hier beschikbaar.

TechniShow en ESEF Maakindustrie vinden gelijktijdig plaats van 12 tot en met 15 maart 2024 plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

TechniShow is hét event voor innovatieve industriële productietechnologie.

ESEF Maakindustrie is hét event voor slimme maakoplossingen.[/column_text][/vc_column][/vc_row]

pimj

Gerelateerde artikelen