Exposeren op ESEF Maakindustrie?

Wil je jouw bedrijf op de kaart zetten bij duizenden adviseurs en beslissers uit de maakindustrie? Of ligt jouw focus op het krijgen van nieuwe leads, relatiebeheer of het presenteren van jouw innovatie(s)?

Kom dan exposeren op ESEF Maakindustrie, hét platform voor de maakindustrie. ESEF Maakindustrie vindt van 12 t/m 15 maart 2024 plaats in Jaarbeurs, Utrecht.

Neem contact op

Duurzame impact

De nieuwe Europese wetgeving vraagt van jouw bedrijf transparantie over de duurzaamheidsinspanningen. Jaarbeurs helpt exposanten te voldoen aan deze nieuwe Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Van het Duurzame deelnamepakket, afval scheiden tijdens de op- en afbouwdagen tot duurzame catering.

Meer informatie

“Meijer Metal Group neemt deel aan ESEF Maakindustrie 2024 met als doel nieuwe zakelijke relaties te vormen, baanbrekende technologieën te ontdekken en waardevolle inzichten te vergaren om de groei en concurrentiepositie te versterken“

Jorrit van der Zee, accountmanager Meijer Group

“Het resultaat van onze deelname in 2022 leidde tot een partnership met enkele nieuwe en bijzonder interessante klanten. We kijken ernaar uit welke bedrijven we tijdens ESEF 2024 gaan mogen ontmoeten en de uitdaging zullen aangaan om met ons een lange termijn samenwerking op te starten“

Marnix Bruno, Sales Manager Hamofa Metal Machining

“Zoals we investeren in gereedschap of onze mensen, vinden we het ook heel normaal om in een vakbeurs te investeren. Want om te weten te komen met wie je zaken doet, is persoonlijk contakt de beste manier“

Berry Nouwens, eigenaar Partsupply

“Eenvoudig en ongedwongen samenkomen om nieuwe relaties aan te gaan en bestaande relaties te versterken”

Patrick Stegenga, Sales accountmanager Fisher Edelstaal

Wij staan voor je klaar

Een succesvolle deelname aan ESEF Maakindustrie 2024, waarbij je jouw bedrijf en bijbehorende innovaties of producten écht op de kaart kunt zetten, valt of staat met de juiste voorbereidingen.

Wil je weten hoe ESEF Maakindustrie kan helpen bij een succesvolle deelname? Wij denken graag met je mee over marketingdoelstellingen, deelnamemogelijkheden en overige zaken rondom jouw bedrijf op ESEF Maakindustrie.