Programma en sprekers

ESEF Maakindustrie 2022 kent weer een zeer uitgebreid lezingenprogramma. In diverse theaters op de beursvloer kun je kennis opdoen tijdens sessies van inspirerende sprekers. Zij lichten actuele thema’s toe en gaan in discussie over de ontwikkelingen en de toekomst van de industrie.

De beurs is een lekker dagje uit waar je collega’s en nieuwe mensen uit de industrie ontmoet én je doet nieuwe energie en inspiratie op. Zo kun je met een hoofd vol frisse ideeën weer aan het werk.

Bekijk hieronder het programma tot nu toe. Het programma wordt tot aan de beurs continu ge-update, dus we raden je aan ook vlak voor je bezoek aan de beurs deze pagina nog te bezoeken!

Jouw persoonlijke netwerkplatform

Met dit platform kun je heel eenvoudig vóór, tijdens en na aanvang van het event connecties zoeken en maken, netwerken, afspraken initiëren en online sessies (via livestreaming) bekijken. Zo hoef je niets meer te missen van TechniShow 2022 en haal je optimale resultaten uit je bezoek aan de beurs.

Binnen ons online netwerkplatform heb je een eigen profiel. Jouw profiel is zichtbaar voor andere geregistreerde bezoekers, deelnemende exposanten en aanbieders van sessies.

Om je beursprogramma geheel op maat samen te stellen, log je in op het netwerkplatform. Nog niet aangemeld als bezoeker? Meld je aan en krijg daarbij automatisch toegang tot het platform.

Log in of registreer