Activiteiten

ESEF Maakindustrie 2024 heeft een breed contentprogramma voor jou georganiseerd. In de diverse theaters kun je terecht voor kennissessies, loop mee met een van de begeleide thema-tours over de beursvloer en bezoek de verschillende paviljoenen, pleinen en straten.

Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten tijdens ESEF Maakindustrie 2024. Kom regelmatig terug voor een update met nieuwe activiteiten.

Maakindustrie Future Arena

In de Maakindustrie Future Arena staan drie hoofdthema’s centraal:

  • Sustainability (energieverbruik, grondstof gebruik, verspilling, circulariteit)
  • Smart Industry (digitalisering, automatisering en robotisering)
  • Supply Chain (ketenintegratie)

Binnenkort volgt meer informatie over de sprekers en sessies.

Vrouwen in de Maakindustrie

Ook in de maakindustrie werken steeds meer vrouwen, een mooie ontwikkeling! Tijdens de beurs zijn er onder andere 2 sessies in de Maakindustrie Future Arena met vrouwelijke sprekers. Daarnaast zal er een lunch georganiseerd worden, exclusief voor vrouwen in de maakindustrie sector.

Binnenkort volgt meer informatie over de spreeksters, sessie en de exclusieve lunch.

Innovatie Plein ESEF exposanten

Op het Innovatie Plein vind je allerlei slimme innovaties van ESEF Maakindustrie exposanten.

Hier komen de nieuwste technologische doorbraken en baanbrekende ideeën samen om de toekomst van de maakindustrie te vormen. Hier staan innovatie en vooruitgang centraal, en bieden we een inkijkje in de meest recente ontwikkelingen die de industrie transformeren.

Guided Tours

Voor diegenen die dieper willen duiken in specifieke onderwerpen, worden er diverse guided thema tours georganiseerd. Deze tours, geleid door experts, leiden bezoekers over de beursvloer en bieden inzichten in de nieuwste technologieën en innovaties binnen verschillende vakgebieden. Dit is de ultieme gelegenheid om gerichte kennis op te doen en te netwerken met de mensen die de weg banen voor de industrie.

Binnenkort volgt meer informatie over diverse tours.

Loopbaanstraat

De maakindustriesector is in transitie en stilstaan is geen optie. Instroming van de nieuwe generatie, doorstroom en ontwikkeling van het personeel zijn hierdoor actueler dan ooit.

Middels de loopbaanstraat brengen we partijen samen binnen de maakindustrie. Of je nu aan het begin van je carrière staat of een frisse wind in een nieuwe sector wilt voelen, dit is de plek waar jouw toekomst begint.

Binnenkort volgt meer informatie hierover. 

Keten Theater

BLMC is een advies- en realisatiebureau dat bedrijven helpt hun ambities waar te maken door de supply chain in te richten en af te stemmen op de bedrijfsstrategie. Dit doen ze door middel van consultancy, projectmanagement en interim management.

In het BLMC Keten Theater spreken experts over diverse onderwerpen binnen de supply chain.

Binnenkort volgt meer informatie over de sprekers en sessies.

Start-Up Straat

De Start-up straat is de perfecte plek om kennis te maken met opkomende bedrijven. Start-ups en scale-ups presenteren hier hun baanbrekende ideeën en innovaties, waardoor bezoekers de kans krijgen om de pioniers van de toekomst te ontdekken.

Binnenkort volgt meer informatie over deelnemende bedrijven.