10 t/m 13 maart 2026 | Jaarbeurs, Utrecht

SAVE THE DATE:
10 t/m 13 maart 2026

ESEF Maakindustrie is de meest toonaangevende vakbeurs voor succesvolle, duurzame en innovatieve maakoplossingen. OEM-bedrijven, productontwikkelaars en inkopers kunnen er terecht voor nieuwe materialen, componenten, toepassingen, productinnovaties en flexibele oplossingen.

Op dit moment werken wij hard aan het nieuwe concept. Rond juni 2024 maken we dit concept bekend.

Dit was ESEF Maakindustrie 2024

Vier dagen lang was Jaarbeurs hét centrum voor innovatieve maakoplossingen. Duizenden bezoekers kwamen in contact met ruim 150 exposanten.

Noteer de volgende editie alvast in je agenda:

10 t/m 13 maart 2026

We zien jullie daar!

ESEF Maakindustrie zet jouw bedrijf op de kaart

ESEF Maakindustrie is dé grootste en belangrijkste vakbeurs in de Benelux op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. Eens per twee jaar komen OEM- bedrijven, productontwikkelaars en inkopers naar ESEF Maakindustrie om zich te laten inspireren door de actuele ontwikkelingen, (nieuwe) contacten te leggen, kennis op te doen, en investeringen te doen. Hierbij staat de maakbaarheid van morgen centraal.

We bieden jou, de exposant, een optimale match tussen vraag & aanbod – om aan jouw doelstellingen te voldoen en de bezoeker een geslaagde beurs te geven.

Neem contact op

Duurzame impact

De nieuwe Europese wetgeving vraagt van jouw bedrijf transparantie over de duurzaamheidsinspanningen. Jaarbeurs helpt je als exposant te voldoen aan deze nieuwe Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Van het Duurzame deelnamepakket, afval scheiden tijdens de op- en afbouwdagen tot duurzame catering.

Meer informatie

Wij staan voor je klaar

Een succesvolle deelname aan ESEF Maakindustrie 2026, waarbij je jouw bedrijf en bijbehorende innovaties of producten écht op de kaart kunt zetten, valt of staat met de juiste voorbereidingen.

Wil je weten hoe ESEF Maakindustrie kan helpen bij een succesvolle deelname? Wij denken graag met je mee over marketingdoelstellingen, deelnamemogelijkheden en overige zaken rondom jouw bedrijf op ESEF Maakindustrie.

Ricardo Vivas

Mediapartners